11 juli 2019

Authorized Bigfoot Centre


Wat voor ons allemaal begon als een droom , is een na een aantal jaar uitgelopen tot de werkelijkheid.

Na jaren hard knokken en doorgroeien in het hoge segment, zijn wij benaderd om een grote nieuwe stap te zetten in de High-end Detailing.

Achter de schermen hebben wij de afgelopen tijd hard gewerkt aan deze volgende grote stap voor ons.

De verbouwing in en aan ons bedrijfspand met compleet nieuwe inrichting heeft veel tijd in beslag genomen, maar het resultaat mag er wezen .

Hier bleef het echter niet bij, ook het uitwerken van de contracten en op uitnodiging van Rupes Italie ,

het volgen van exclusieve trainingen in Italië, hoorde hier ook allemaal bij.

Gewacht tot na het officieel tekenen van onze contracten, is het dan nu eindelijk zo ver!!

Als eerste in de BeNeLux openen wij binnenkort onze deuren als Rupes BigFoot Car Detailing Centre!

Houdt ons in de gaten, binnenkort volgt de datum van onze grote opening!

met vriendelijke groet

-Tommy & Debbie van den Biggelaar1e Bigfoot Cardetailing Centre in de BeNeLux

Uiteraard waren wij na maanden lang voorbereidingen en gesprekken uitgenodigd door Rupes S.P.A Italië voor een bezoek te brengen aan de manager van Rupes voor ons Contract te tekenen en het en met trots mogen wij u presenteren dat wij het 1e authorized Bigfoot Car Detailing Centre in de BeNeLux zijn.

Rupes – Bigfoot detailing system

Rupes is een Italiaans familiebedrijf uit Milaan opgericht in 1947, het bedrijf is marktleider is op het gebied van elektronische en pneumatische machines en producten voor de automotive branch. Het merk kenmerkt zich door product kwaliteit en innovativiteit. Wij gebruiken het Bigfoot detailing system welke bestaat uit revolutionaire polijstmachines en producten.

De belangrijkste reden om te kiezen voor Rupes en het Bigfoot detailing system is simpel; het sluit naadloos aan bij onze manier van werken op het gebied van kwaliteit en innovativiteit.

De belangrijkste reden om te kiezen voor Rupes en het Bigfoot detailing system is simpel; het sluit naadloos aan bij onze manier van werken op het gebied van kwaliteit en innovativiteit.

POSTER BIGFOOT 2

Nog een belangrijke reden om te kiezen voor het Rupes – Bigfoot detailing system is de eigenschap van de machines, deze maken gebruik van technieken waardoor de risico’s die lak correctie (polijsten) met zich mee brengt tot een minimum worden beperkt.

Revolutionaire polijst techniek

Het is veruit de meest veilige manier van polijsten, dit komt hoofdzakelijk door de beweging die de machine maakt, de beweging is excentrisch roterend waar traditionele machines gebruik maken van een enkel een roterende beweging.

De belangrijkste voordelen van excentrisch-roterend ten opzichte van roterend:

  • minder warmte in het plaatdeel
  • minder kans op lakbeschadiging
  • gegarandeerd hologramvrij resultaat (geen polijstbanen)
  • veilig manier van polijsten op diverse materialen zoals kunststof, aluminium en zelfs carbon of polyester delen.
roterend vs excentrisch roterend
Certified Bigfoot Cardetailing Centre

Bij het hoog niveau car detailing dat wij te bieden hebben maken wij uitsluitend gebruik van de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Tijdens onze behandelingen maken wij gebruik van een breed scala aan Rupes polijstmachines, polijstpads, polijstmiddelen en aanverwante producten.

Om deel uit te kunnen maken Rupes netwerk reisden wij af naar Vermezzo Italië  om daar de eigen fabrieken van Rupes te bezoeken waar een ieder ander detailer nog nooit eerder toegang is verleend een kijkje te nemen achter de schermen van de productie van onze machines waar wij wekelijks veel uren mee draaien,

vervolgens hebben wij nog een persoonlijke training gehad van Fabrizio Gagliardi “De” trainer van het Bigfoot detailing academy . Na deze training succesvol te hebben afgerond zijn wij in het trotse bezit van het Bigfoot detailing system Certificaat