1 augustus 2019

Window Tinting

Service

In ons service station kunt u alle informatie en adviezen krijgen wat betreft autoglas film. Ook kunnen wij aan de hand van monsters, displays en foto’s van door ons getinte auto’s u een goed advies geven welke film bij uw specifieke wens toegepast kan worden.

Dit kan zijn:

  • Zonbescherming van uw kinderen op de achterbank.
  • Het uit het zicht nemen van waardevolle spullen in uw auto of bedrijfswagen.
  • Warmte wering voor de zon die op de ruit staat tijdens het rijden.
  • Een sportieve en/of exclusieve look aan uw auto geven.
  • Enz.

Garantie

Wij geven 5 jaar garantie op de door ons aangebrachte glasfilm. Garantie bestaat uit extreme verkleuren, loslaten van de film en matslaan van de film, indien de juiste reiningsmiddelen gebruikt worden.

Niet alleen de looks

UV en warmte bescherming Het is een wijdverbreid misverstand dat autoruiten de inzittende beschermen tegen zonnestralen. Standaard veiligheidsglas beschermt inzittende enkel en alleen tegen UV-B straling en niet tegen de agressieve UV-A straling, deze komt ongehinderd de auto binnen door het glas. Dit vanwege de langere golflengte van dit type straling. Deze vorm van straling kan iritatie opwekken bij mensen in de auto en met name kleine kinderen en mensen met een gevoelige huid. De Llumar glasfilm houdt 99% van deze UV-A straling tegen. Bijkomend voordeel is ook dat spullen en dashbord niet verkleuren door de zon. Door de grote glasoppervlakken van de auto’s van tegenwoordig komt er ook veel warmte de auto in door de ruiten. Als men een Llumar glasfilm aanbrengt krijgt het glas een licht spiegelend effect wat de zonnestralen afbreekt bij het glas en dus niet het interieur gaat verwarmen en dus een koelere auto tot gevolg heeft.
Bigfoot Cardetailing Centre

Veiligheid voorop

Veiligheid ongevallen / inbraak

Ruiten die voorzien zijn van onze Llumar glasfilm bieden extra bescherming en een veiliger gevoel bij de inzittende. Dit komt door de bescherming van rond vliegend glas bij een aanrijding. De film heeft een zodanige dikte en sterkte dat de kapot springende ruit met de daarbij gelanceerde glassplinters bijeen gehouden word door de film aan de binnenzijde van de ruit.

Ook bied het bescherming bij inbraak of carjacking. De glasfilm bied ook bescherming voor ander geweld van buiten af. Het zal zeker een vertraging opleveren bij kwaadwillende die in uw auto proberen te komen doordat de kapot geslagen ruit zich gedraagt als een flexibele glasplaat. Die gebroken glasplaat blijft op zijn plaats omdat de door ons aangebracht film helemaal tot de randen doorloopt en dus niet zomaar uit de sponning valt.

deze klanten gingen u voor

Vraag voor meer informatie 

Visit Us

  • Run 8233 Veldhoven
  • info@cardetailingveldhoven.nl
  • 040-7370143
  • 06-52236154