18 juli 2019

Interieur behandeling

Een vies interieur dat wilt u natuurlijk niet , dat spreekt voor zich . Een interieur behandeling kan beginnen bij een grondige stofzuigbehandeling tot aan een zeer uitgebreide behandeling waar wij ieder hoekje en gaatje reinigen het interieur van uw auto. Uiteindelijk zal dan alles zoals de bekleding leder of stof , ramen, kunststof en/of leer gereinigd en behandeld worden.

Ieder materiaal en component aan de binnenzijde van uw auto vereist een andere benadering en behandeling. Automatten en bekleding kunnen worden gereinigd met stoom om de bacteriën te doden welke zich hier in kunnen nestelen. alleen stofzuigen is dus niet voldoende om de onzichtbare bacteriën te verwijderen uit uw auto .

Een goed gereinigd interieur voorkomt vieze en nare luchtjes en is tenslotte comfortabeler tijdens uw autoritten. Heeft u last van echt nare luchtjes in de auto dan kunnen wij het interieur behandelen met ozon om deze voorgoed te verwijderen. Een uitgebreide interieur detail kan soms wel eens meer dan een dag duren afhankelijk wat er gedaan moet worden. Ook het herstellen van instapschades aan de wangen van de stoel behoort tot de mogelijkheden. hiervoor werken wij nauw samen met Colorglo Nederland.

Leder vereist een andere aanpak en moet zorgvuldig een diepte reiniging ondergaan en hierna weer worden verzorgd met een leder dressing welke uitdrogen voorkomt. Het is ook mogelijk het leer te beschermen met een daarvoor speciaal ontwikkelde coating voor een langdurige bescherming*

* Kiest u voor een leder beschermings coating , dan is de meerprijs afhankelijk van het interieur van de auto, beginnend bij €249,00 excl. BTW.