29 januari 2020

Ramen Tinten

Privacy Glass

Achterruit Blinderen vanaf

150
  • Veiligheid
  • Looks
  • Privacy
 

Autoramen blinderen is tegenwoordig erg populair, maar waarom eigenlijk?

Het blinderen van de autoruiten biedt meer voordelen dan enkel een stoere uitstraling voor uw voertuig.

WAAROM U ZOU MOETEN KIEZEN VOOR HET BLINDEREN VAN UW AUTO RUITEN?

Uitstraling: Door het autoruiten tinten zal uw voertuig een strakke en stijlvolle uitstraling krijgen.

Privacy: Geblindeerde autoruiten zorgen ervoor dat omstanders niet of nauwelijks naar binnen kunnen kijken. Met auto raamfolie kunt u wel eenvoudig naar buiten kijken, maar naar binnen kijken wordt echter een stuk lastiger.

Warmtewerend: In de zomermaanden kan de temperatuur soms hoog oplopen. Als u vervolgens in het voertuig wilt stappen, kan deze soms enorm warm zijn. Raamfolie zorgt ervoor dat de warmte uit het voertuig blijft. Raamfolie werkt tot werkt tot wel 80% warmtewerend!

Licht- en zonwerend: Autoraamfolie werkt licht- en zonwerend. U en uw medepassagiers zullen minder last hebben van de (felle) zon.

Bescherming interieur: Door het blinderen zal ook het interieur van uw voertuig beschermd worden. Raamfolie houdt namelijk tot 99% van de schadelijke Uv-straling tegen. Het interieur van uw voertuig wordt op termijn zichtbaar negatief beïnvloed door Uv-straling. Door het gebruik van raamfolie zal het interieur van uw voertuig er dus ook langer mooi uitzien.

Veiligheid: Getinte autoruiten kunnen inbraak voorkomen, inbrekers kunnen minder goed in uw auto kijken. Ook vertraagd raamfolie een inbraak. Het inslaan van een autoruit met folie is namelijk een stuk lastiger dan een gewone autoruit. De raamfolie houdt het gebroken glas namelijk goed bij elkaar. In geval van een ongeluk bent u met raamfolie ook beter beschermd. Glasscherven zullen minder snel door de auto vliegen doordat de folie het glas bij elkaar houdt.